• en

 

Hitvallás

Az igazi szépség, belülről fakad. Gondolataink, cselekedeteink tesznek széppé. A legnagyobb inspirációt az adja nekem az életben, ha látom azt, hogy az ember képes legyőzni saját maga korlátait. Túllépni önmagán, s ezzel tükröt mutat társainak, erőt, hitet ad arra, hogy van valami több és magasabb rendű, mint a piciny hétköznapi élet. Hiszek a művészetben, hiszek a szeretet erejében.

A kettő szorosan összefügg.

Életem a tánc, s amikor alkotok vagy előadok, olyan misztikus dimenziókba érek, melyeknek mágikus ereje van, s hatása képes megidézni az emberek lelkének szépségét. Ebben a földi életemben az előadó művészetet választottam arra, hogy kommunikáljak az emberekkel. A sors ajtókat csukott be előttem, s nyitott ki olyat, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Mivel a zárt ajtókon nem érdemes dörömbölni, bátorságot vettem, és a nyitott ajtón keresztül mentem.

Az út, ami ott várt, a legfontosabbat mutatta meg: minden pillanat lehetőséget ad arra, hogy gondolataink és cselekedeteink által megváltsuk önmagunkat.

Ha bátrak vagyunk és hiszünk a szeretet erejében, látni fogjuk, hogy a piciny fűszáltól a világmindenségig van egy erő, amely mindenben és mindenkiben benne van.

Ha elcsendesedünk és hallgatunk szívünkre, akkor jön a belső hang, és a helyes irány felé tudunk lépni.

Ami mindezen túl nagyon fontos, nem más, mint egy jóízű nevetés.